lauantai 3. toukokuuta 2014

Missä oot, ovulaatio?

Apua, missä ovulaationi kuppaa? Edellisessä kierrossa se tuli yllättäen tosi aikaisin, joten aloitin tässä kierrossa aviomieheni sinnikkään seksiin painostuksen jo viikko sitten. PeriodTrackerin mukaan ovulaation olisi pitänyt olla toissapäivänä, mutta ei näy eikä kuulu. Yritän tulkita limoja (yäk), mutta on vaikeaa, en ymmärrä!

Olen käyttänyt ClearBluen ovulaatiotestejä, jotka ovat näyttäneet surullista tyhjää ympyrää päivästä toiseen. Ehkä tänään täytyy kokeilla viivoista tulkittavaa tikkua. Jospa siihen jonkinlainen viiva ilmaantuisi kertomaan, että LH-hormonia kuitenkin löytyy.

Odottavan aika on toooooosi pitkä. Tuntuu, että olen jo ikuisuuden syönyt greippejä ja menossa on jo kolmas viinipullo lisäämässä verenkiertoa kohdussa. Ei kai ovulaatio voi käyttäytyä kuin menkat ja lykkääntyä vain siksi, että sitä miettii? Olen nähnyt niin paljon vaivaa tullakseni raskaaksi, juon punaista maitoa nytkin kahvissa, ensimmäisessä kolmesta kupista, lopetin antihistamiinit vaikka siitepölykausi rehottaa valloillaan... Melkein masentaa jo etukäteen, että tulen taas pettymään. Melkein, koska nyt masiksen tilalle on hiipinyt kauhu, että mitä jos ovulaatiota ei tule ollenkaan.

Nggggh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti